Κάνε εύκολητην καθημερινότητά σου

Η πιο εύχρηστη ψηφιακή ατζέντα για τις κρατήσεις της επιχείρησής σου είναι εδώ!

...
...
...
...

Μερικοί από τους συνεργάτες μας

Μας εμπιστευονται ήδη πολλές επιχειρήσεις εσύ ακόμα να μας καλέσεις;

Τι Προσφέρουμε

Οι ανάγκες της κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές, γι αυτό και εμείς προσφέρουμε την καλύτερη εξατομικευμένη εμπειρία για τον διαχειριστή! Παρέχουμε εύκολη και γρήγορη διαχείριση, καθώς και προηγμένες αναφορές & στατιστικά στοιχεία για τα ραντεβού και την επισκεψιμότητα των πελατών σου. Παράλληλα φροντίζουμε για τους πελάτες σου, παρέχοντας τους μία εύχρηστη και απλή εφαρμογή κρατήσεων!

Ψηφιακή Ατζέντα Επιχείρησης

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο κρατήσεων της επιχείρησης σου στο οποίο έχεις πρόσβαση από παντού (Η/Υ & Κινητό)! Παράλληλα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες διαχείρισης των ραντεβού, των πελατών καθώς και της συχνής ενημέρωσης & επικοινωνίας με τους πελάτες. Τέλος οι δυνατότητες αυτοματοποίησης των περισσότερων λειτουργιών (π.χ. αυτόματη επιβεβαίωση των ραντεβού, λίστα αναμονής) θα σου "λύσουν" τα χέρια!

Λογαριασμός χρηστών

Οι πελάτες σου μέσω του ατομικού τους λογαριασμού, μπορούν ανά πάσα στιγμή να βλέπουν και να διαχειρίζονται εύκολα όλα τα ραντεβού τους σε ένα σημείο ή να ενημερώνονται για τη συνδρομή τους.

Πλατφόρμα κράτησης

Μέσω της πλατφόρμας κράτησης, μπορεί ο καθένας από οποιαδήποτε συσκευή με 3 μόλις "κλίκ" να κλείσει τα ραντεβού του & να οργανώσει το πρόγραμμά του όπως επιθυμεί!

Μοναδικές δυνατότητες

 • Αυτόματες λειτουργίες

  Το Bookup δουλεύει για εσένα! Απαντάει για εσένα στα νέα ραντεβού, ενημερώνει για τη λήξη της συνδρομής, διαχειρίζεται αυτόματα τους πελάτες που είναι σε λίστα αναμονής και άλλα πολλά!

  Μία δοκιμή θα σε πείσει!
 • Συνδρομές πελατών

  Μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό μπορείς να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές των πελατών σου, ενώ παράλληλα ο κάθε πελάτης έχει αποκλειστική πρόσβαση στο δικό του προφίλ το οποίο είναι πάντα και άμεσα ενημερωμένο με τις αλλαγές που πραγματοποιείς στη ψηφιακή ατζέντα της επιχείρησήσς σου.

 • Διαχείριση του πελατολογίου σου & στατιστικά

  Διαχειρίσου τα στοιχεία των πελατών σου με ευκολία. Μπορείς επίσηςνα παρακολουθείς γραφικά το πλήθος και την κατάσταση των κρατήσεων καθώς και να συγκρίνεις με παλαιότερα δεδομένα.

 • Παρουσία & Διαφήμιση στο Διαδίκτυο

  Απέκτησε άμεσα και με χαμηλό κόστος, αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο προωθώντας τη δουλειά σου σε χιλιάδες χρήστες! Η ομάδα του Bookup διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπηρεσιών Ιnternet & του Digital Marketing και είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

...

Γιατί να επιλέξεις το Bookup;

Το Bookup σχεδιάστηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται καθημερινά σύμφωνα με τις δικές σου προτάσεις από μια ομάδα Ελλήνων μηχανικών με απόλυτο στόχο την διευκόλυνση της νέας καθημερινότητας!

Προσαρμόζουμε την λύση μας, στις ανάγκες σου!

 • Προωθούμε τη δουλειά σου αποτελεσματικά σε χιλιάδες χρήστες!
 • Αυτοματοποιούμε τις καθημερινές σου εργασίες
 • Ενσωματώνουμε τη πλατφόρμα κρατήσεων στο site σου για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη
 • Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη καθημερινά

...
...
Bookup
Bookup
Bookup
Bookup
Like
Bookup
Bookup
Like
Bookup
Bookup
Bookup
Like
Bookup
Bookup
Bookup
Bookup

Bookup.gr

Νο1 ελληνική πλατφόρμα κρατήσεων!

Δεχόμαστε καθημερινά τα θετικά σου σχόλια, τα οποία μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε να σου προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής αξίας!

Ξεκίνησε τώρα τη 2μηνη δωρεάν δοκιμή χωρίς καμία δέσμευση!

Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και εμείς θα σε καλέσουμε άμεσα! Μη χάσεις την ευκαιρία να απλοποιήσεις τη ζωή σου και να βελτιώσεις τη καθημερινότητά σου!